Dienstverlening

Fullservice ICT specialist

Project Management

Een project is een gerichte gezamenlijke inspanning met een duidelijke visie op de doelstellingen, het uitgangspunt, de tijdsduur, het budget en de kwaliteit die u wilt bereiken. Dat klinkt eenvoudig, maar is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom vraagt elk project, groot en klein, een goede project manager. Wij nemen die verantwoordelijkheid graag op ons.

Consultancy 

Beslissingen rond uw ICT-strategie zijn ingrijpend en gaan vaak gepaard met hoge investeringen. Daarom stellen wij bij ons advies uw specifieke situatie centraal. Samen bekijken we waar u nu staat en waar u naar toe wilt. 

Kantoorautomatisering

Screen Technologies heeft als partner alle kennis en ervaring in huis voor succesvolle ICT- en communicatietrajecten op het gebied van kantoorautomatisering, zoals beveiliging, informatievoorziening, informatieopslag en netwerken. 

Maatwerkprogramma’s 

Oplossingen op maat gebaseerd op uw wensen en eisen. Dat is de filosofie die we altijd hebben gevolgd en zullen blijven uitdragen. Zo vinden we dat onze dienstverlening moet uitgaan van uw behoeften. Pas wanneer wij een helder beeld van uw organisatie en uw wensen hebben, zetten wij dit af tegen de meest actuele technologische mogelijkheden. 

Websiteontwikkeling en – onderhoud

Het hebben van een website is in deze tijd een must. Het is dé manier om uw onderneming te profileren. Voor de ontwikkeling van uw website is Screen Technologisch een inspirerende partner. Ook het onderhoud van uw website kunt u desgewenst volledig aan ons overlaten.

Systeembeheer 

Als het aankomt op systeembeheer beschikt Screen Technologies over brede expertise en ervaring. In de rol van uw systeembeheerder zijn wij verantwoordelijk voor de goede werking van uw computersysteem, zoals het installeren van de nieuwste hard- en software, het verzorgen van back-ups en updates, het verschaffen van wachtwoorden en gebruikersinformatie en de beveiliging van uw netwerk.